POŽAREVAČKI SOCIJALISTI U PANICI

ZVONKO BLAGOJEVIĆ ALTERNATIVA NEZADOVOLJNIM ČLANOVIMA SPS-a

Sve je više nezadovoljnih u lokalnom SPS-u koji to nezadovoljstvo iskazuju prelaskom u druge partije i Udruženja gradjana.

Požarevac – Dva požarevačka udruženja formirala su zajedničku Grupu građana „Iskorak“ i predstavili se javnosti. Iako još uvek nemaju zvaničnu odluku o nastupu na predstojećim izborima, evidentno je da će lokalna izborna lista u Požarevcu ove godine biti bogatija za još jednog „takmičara“.

„Iskorak“ je rezultat ujedinjenja Udruženja Ratnih Veterana Požarevac, čiji je predsednik dr Zvonimir Blagojević, i udruženja „Braničevski okrug u Evropi“, koga zastupa Duško Jović. Kako je na konferenciji za medije objašnjeno, oba udruženja nastavljaju i svoje samostalno delovanje, ali je odlučeno da se oformi i grupa građana, kako bi se ostavila mogućnost učestvovanja na predstojećim lokalnim izborima.

– Članovi ovog udruženja mogu istovremeno biti i članovi političkih partija ali i drugih udruženja, to nama nije problem. Mišljenja smo da je ovo teško vreme otuđilo ljude jedne od drugih i dovelo do bespotrebnog animoziteta prema onima koji možda i nisu krivi za naše probleme. Želimo da ponudimo rešenja, malo da kritikujemo ali nikako da se bavimo kritizerstvom. Kritika će imati za cilj da podseti čime se treba baviti, kazao je predsednik GG „Iskorak“ dr Zvonimir Blagojević koji je pozvao sve ljude dobre volje i dobrih ideja da se priključe njihovom radu. Iako je u prošlosti važio za jednog on najviđenijih kadrova požarevačkog SPS-a, dr Blagojević je već pet godina bio u zapećku u ovoj stranci.

– Nisam više član Socijalističke partije. Nisam još uvek dobio odluku o isključenju, ali sam još 2011. godine podneo ostavku na sve funkcije u toj partiji i do ovog trenutka bio samo njihov pasivan član, istakao je dr Zvonimir Blagojević.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s