Radionica u novom ruhu

Reč je o 1.100 kvadrata prostora u kome se obavljala praktična nastava, ali koji je imao problem sa prokišnjavanjem gotovo deceniju. Kada se radovi završe oformićemo nove kabinete i jedan manji proizvodni pogon, u saradnji sa PD PRIM. – kazao je Goran Nestorović, direktor ove škole koji se i zahvalio lokalnoj samoupravi na odvojenim sredstvima.

sasas

U toku je izrada biznis plana koji bi pokazao šta je najisplativije da se u budućem pogonu proizvodi a učenici koji bi u njemu radili i ujedno sprovodili praktičnu nastavu, imali bi i određenu novčanu naknadu.

„Đačka menza“ u pripremi

Tokom posete Tehničkoj školi „Nikola Tesla“, direktor Nestorović goste je upoznao i sa ostalim radovima, koje Škola realizuje sopstvenim sredstvima. U školskom dvorištu dovršava se rekonstrukcija dela toplifikacionih instalacija, a na prvom spratu Škole se preuređuje prostor koji će biti svojevrsna đačka „menza“. Naime, kako većina đaka kupuje užinu u obližnjim kioscima „brze hrane“ i pekarama, Škola će im omogućiti da u uređenoj prostoriji mogu da užinaju, u toplom i čistom prostoru pored koga je i mokri čvor, gde se pre i posle užine mogu da operu ruke. Time će, kaže direktor Nestorović, đaci imati pristojne uslove za užinu a Škola manje razbacanih papira i ostataka hrane po hodnicima i dvorištu.

1.dr-Goran-Nestorovic
Goran Nestorović

 

 

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s