Iva Crnoseljanski zauzela drugo mesto

​U prvom kolu PGLS za devojčice, treneri Najdovski i Samailović izveli su u kategoriji predselekcije dve takmičarke i to Lenku Kerić (8 mesto) i prvi put Minju Đalović (35 mesto). U kategoriji Prve selekcije nastupila ekipa u sastavu Danica Radaković 11, Anja Živanović 14, Isidora Henc 16, i Miljana Stojanović 17. mesto Njihov plasman nije odraz slabog vežbanja već neujednačenog kriterijuma suđenja čije su žrtve bila naša deca.
U kategoriji Druge selekcije, ekipa Kostolčanki zauzela je treće mesto. U pojedinačnom plasmanu Iva Crnoseljanski zauzela je drugo mesto dok je Ljubica Todorović bila 5. a Iva Krstanoska 8. Bez obzira na rezultat takmičarke Partizana nastavljaju sa još jačim treninzima jer ih u Nišu 7.juna očekuje Klupsko prvenstvo Države.
Prvo kolo PGLS za muškarce
U prvom kolu Gimnastičke lige Srbije, održanom u Kostolcu u novoj gimnastičkoj sali, ponovo su dominirali vežbači SO „Partizan“ Kostolac. U kategoriji Prve selekcije Partizan je izveo dve ekipe od kojih je prva ekipa osvojila prvo mesto, a njeni takmičari bili ubedljivi Jovan Todorović 1, Luka Pešić 2 i Matija Košarić 3 mesto, dok je četvrti član Ivan Brežančić zauzeo 8 mesto. Druga ekipa Partizana zauzela je 5 mesto a njeni članovi Petar Jovanović 14, Mihajlo Slavković 19, Jovan Crnoseljanski 22 i Bogdan Pavlović 23 mesto.
Nešto stariji vežbači Druge selekcije osvojili su ekipno drugo mesto dok je pojedinačno dominirao Ivan Vukoslavović i bio prvi, Petar Nenadić četvrti, Dušan Todorović trinaesti i Marko Volić petnaesti. U kategoriji Treće selekcije ekipa „Partizana“ je bila prva, dok je pojedinačni plasman njenih članova bio sledeći: Bogdan Mihajlović 1, Uroš Petrović 3. i Luka Živanović 6. mesto.
Na ovom takmičenju predstavnik „Partizana“ u sudijskoj komisiji bio je senior Božidar Marović, koji se istakao korektnim i nepristrasnim suđenjem te je i pohvaljen od vrhovnog sudije Dejana Dejanovića iz Novog Sada.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s