Serdžo Krstanoski ponovo direktor OŠ „Jovan Cvijić“

Dosadašnji direktor kostolačke osnovne škole obavljaće ovu dužnost i u naredne četiri godine.

Funkciju direktora Osnovne škole „Jovan Cvijić“ i u sledećem mandatu obavljaće Serdžo Krstanoski, dosadašnji prvi čovek kostolačke obrazovno – vaspitne ustanove. On će u naredne četiri godine nastaviti da vodi najveću osnovnu školu u Braničevskom okrugu.

Serdžo Krstanoski je Osnovnu školu „Moša Pijade“ završio 1990. u Kostolcu, kao i četiri godine Srednju elektrotehničku školu „Nikola Tesla“. Na Fakultetu fizičke kulture u Beogradu  diplomirao je 1999. godine, u klasi profesora Dragoljuba Višnjića.

Pre dolaska u OŠ „Jovan Cvijić“ 2003. godine, Krstanoski je radio u požarevačkim osnovnim školama „Dositej Obradović“ i „Sveti Sava“, kao i u srednjoj TŠ „Nikola Tesla“ u Kostolcu. On  je na mesto direktora kostolačke osnovne škole prvi put imenovan u julu 2011. godine.

Krstnoski je imao i bogatu sportsku biografiju. Gimnastiku je trenirao u Sportskoj organizaciji „Partizan“ i pet godina se aktivno takmičio. Narednih petnaest godina bio je igrač svih selekcija u Fudbalskom klubu „Rudar“. Posle završenog fakulteta paralelno je radio kao nastavnik fizičkog vaspitanja i kao fudbalski trener u „Rudaru“ vodeći selekcije od pionira do prvog tima (sezona 2007/2008).  Serdžo Krstanoski je 2004. diplomirao i na Višoj trenerskoj školi u Fudbalskom savezu Srbije, u klasi trenera Ljupka Petrovića. Tri godine kasnije stekao je i UEFA licencu na Međunarodnoj evropskoj školi fudbala.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s