Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Kostolcu

U Kostolcu je danas održana akcija dobrovoljnog davanja krvi pod nazivom „Krv za život, cveće za radost” koju su pokrenuli Institut za transfuziju krvi iz Beograda i  PD RIO Kostolac.

Akciju su podržali Gradska opština Kostolac i sindikat TE –KO Kostolac. Akciji se priključila i E. D. „Elektromorava” iz Požarevca. Održana je na parkingu ispred  Centra za kulturu  gde je postavlje autobus  Zavoda za transfuziju, a njenom početku prisustvovali su Igor Bubanja iz Instituta za transfuziju krvi, Ivan Savić, predsednik Gradske opštine Kostolac, Aleksandar Jovanović, zamenik direktora  PD TE –KO Kostolac, Dejan Savić, direktor „Elektromorave“ Požarevac, Slobodan Gajić, direktor PD  „Prim“ Kostolac i Dušan Bakić, predsednik Sindikata  TE-KO.

Svakom  dobrovoljnom davaocu uručen je i cvetni aranžman od PD RIO, kao poklon za iskazanu humanost. Prema rečima Jelene Rašić iz Crvenog krsta Požarevac, do 13 sati dragocenu tečnost dala su 72 korisnika. Reč je o zaposlenima iz RIO Kostolac, „Kostolac usluga“,„Elektromorave“, „Gorionika“ i PD TE-KO.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s