„Divan dan“ za osmeh Kostolčana

Komedija „Divan dan“ nasmejaće večeras kostolačku pozorišnu publiku. Predstava počinje u 20 sati, a karte po ceni od 200 dinara, na biletarnici CZK Kostolac od 17 sati.

Pozorišna predstava produkcijeske kuće „Favi“, po tekstu Stevana Koprivice „Divan dan“ u režiji Slavenka Saletovića biće večeras izvedena u Kostolcu. Ova porodična komedija predstavlja svojevrstan album smeha i nostalgije. Ova duhovita priča nudi slike iz života u kojima će se prepoznati svaki gledalac.

Oca porodice Božu (45 godina), kamermana Radio televizije Srbije na prinudnom odmoru igra Milorad Mandić Manda. Glumica Suzana Petričević igra njegovu suprugu Zoricu (42 godine) uspešnu profesorku psihologije koja je pomogla generacijama na putu znanja, ali je propustila da to isto uradi sa rođenim sinom. Sin Vlada (18 godina), koga igraLjubomir Bulajić, je maturant, „ispušten“ dečak bez perspektive, a sposoban da nešto učini sa sobom, pripadnik generacija iza koje nema ništa i pred kojom je još manje. Njegovu devojku Tijanu, zvanu Fantomka (18 godina) igra Jelisaveta Orašanin. Pripadnik generacije koja nema podršku niodkuda, Tijani je stalo do Vlade toliko da će ga, za njegovo dobro, kidnapovati.

Priča se odigrava juče, u jednom stanu na Voždovcu. Vladina devojka – energetska bomba. Sve što drugi neće i ne mogu, ona hoće i može. Stalo joj je do Vlade toliko da će ga, za njegovo dobro, kidnapovati. Biće to dobra snajka Andrijaševićima, ukoliko je prežive, ubuduće. Da nema nje, Andrijaševići ne bi shvatili da su, još uvek, ljudi…

Predstava „Divan dan“ počinje u 20 sati. Karte, po ceni od 200 dinara, možete kupiti na Biletarnici Centra za kulturu Kostolac već od 17 sati.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s