Zahvalnica za humanitarne aktivnosti

Institut za transfuziju krvi Srbije svake godine tradicionalno organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi 8. marta, a u 2015. akciji se priključuju Privredno društvo „Rekultivacija i ozelenjavanje zemljišta“, kao i Gradska opština Kostolac. Igor Bubanja, menadžer Instituta za transfuziju krvi Srbije, zahvalio se kostolačkim rukovodiocima na humanom gestu i pružanju pomoći koja im je neophodna.

Kostolac će, zajedno sa Beogradom, 6. i 7. marta organizovati akciju davanja krvi, a posebna pažnja posvetiće se ženama. Prethodne godine sprovedene su dve velike akcije u Kostolcu i Požarevcu, gde je učestvovalo preko 250 ljudi i ovom prilikom se zahvaljujem na organizaciji“, istakao je Bubanja i tim povodom Filipu Rakiću uručio simbolično priznanje.

Prilikom dodele zahvalnice Rakić je naglasio da će pomenuta akcija istovremeno biti doček 8. marta za lepšu polovinu.

 „U saradnji sa Institutom za transfuziju krvi, Gradskom opštinom Kostolac i Sindikatom PD „TE – KO Kostolac“ odlučili smo da pokrenemo 6. marta akciju „Krv za život – cveće za radost“, gde će svaki donator od PD „RIO“ dobiti buket cveća“.

Ivan Savić, predsednik GO Kostolac, napomenuo je da ovo samo još jedna u nizu akcija koja se sprovodi na ovoj teritoriji u saradnji sa PD „RIO“.

Ivan Savić, predsednik GO Kostolac

Ispred Doma kulture u Kostolcu, 6. marta biće parkiran autobus gde će građani imati prilike da doniraju krv. Nadam se dobrom odzivu jer su Kostolčani svoju humanost uvek pokazivali na delu“, istakao je Savić i još jednom javno uputio poziv svim građanima.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s