Ponoćko novi direktor PD „TE – KO Kostolac“?

Dosadašnjeg direktora PD „TE – KO Kostolac“, Dragana Jovanovića, koji je na jučerašnjoj sednici Nadzornog odbora EPS-a postavljen je za izvršnog direktora za proizvodnju energije, na mestu vodećeg čoveka, verovatno će zameniti Čedomir Ponoćko.

1. oktobra 2006. godine Dragan Jovanović je obavljao dužnost zamenika direktora Privrednog društva „Termoelektrane i kopovi Kostolac“, a od 3. jula 2009. godine do juče bio je direktor kostolačke kompanije. Ponoćko je diplomirani inženjer elektrotehnike i od 2013. godine obavlja funkciju direktora Termoelektrana „Nikola Tesla“ iz Obrenovca.

Nadzorni odbor Javnog preduzeća Elektroprivreda Srbije (EPS) imenovao je juče osmočlani Odbor izvršnih direktora, čiji je predsednik direktor Aleksandar Obradović, a direktor privrednog društva „TE-KO Kostolac“ Dragan Jovanović postavljen je za izvršnog direktora za proizvodnju električne energije.

U prosleđenom zvaničnom saopštenju navedena su i ostala imena koja čine osmočlani Odbor, kao i to da su stečeni uslovi za početak primene plana reorganizacije EPS-a. Kako je ranije najavljeno, korporativizacija i nova organizacija trebalo bi da donesu uštede od 36 miliona evra godišnje.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s