Budite uz Novosti Kostolac i u 2015.

Dragi Kostolčani, do kraja 2014. ostalo je još nekoliko sati i vreme je da ovu „staru damu“ lagano pošaljemo u prošlost. Godina koju ispraćamo je bila svakako jedna od burnijih u novijoj istoriji, a ekipa našeg portala uložila je velike napore da Vas pravovremeno, precizno i istinito izvesti o svim značajnijim događajima.

Takođe smo pokušavali da vam skrenemo pažnju na neke sitnije i krupnije pojave u našem najbližem okruženju, koje direktno ili indirektno utiču na kvalitet našeg života. Na portalu ste mogli da pročitate kritike, u kojima smo se trudili da argumentovano iznesemo svoj stav i predlog kako se nešto može rešiti. Takođe smo pokušavali da zabeležimo i pohvalimo većinu pozitivnih stvari na teritoriji Gradske opštine Kostolac. Koliko smo u tome uspeli ocenu dajete Vi, naši čitaoci!

Sve veći broj ljudi koji svakodnevno posećuje portal Novosti Kostolac pokazuje da smo na pravom putu. Zato želimo još jednom da Vam se zahvalimo na ukazanom poverenju, ali i da Vam obećamo da ćemo u 2015. godini uložiti još veći trud i maksimalno upotrebiti sve naše potencijale da dodatno povećamo kvalitet sadržaja.

Nastavićemo sa dosadašnjom praksom da budemo brzi i efikasni, da Vas obaveštavamo u realnom vremenu, naročito o životno značajnim događajima, ali da pre svega ostanemo medij sa stavom i medij kome se veruje. Uz Vašu i podršku naših budućih čitalaca nastavićemo da rastemo, razvijamo se i unapređujemo svoj rad. Kao što je to i do sada bilo uvek ćemo sa zadovoljstvom prihvatatiti Vaše predloge, sugestije, ali i dobronamerne kritike. U svakom slučaju, potrudićemo se da profesionalnost zadržimo na prvom mestu.

Vama i Vašim porodicama želimo puno zdravlja, lične sreće i uspeha u Novoj godini. Kada poželite da dobijete pravovremenu i tačnu informaciju preporučujemo Vam da i u 2015. nastavite da posećujete dobro poznatu veb adresu: www.novostikostolac.wordpress.com

Srećna Vam Nova 2015. godina!

                                                                                                                                 Ekipa portala
Novosti Kostolac

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s