Uređenje zelenih površina u Kostolcu

Na teritoriji Gradske opštine Kostolac započeti su radovi na uređenju zelenih površina.
U gradu Kostolcu izvedeni su radovi na uređenju zelene površine ispred zgrade Gradske opštine Kostolac – postavljena je tepih trava, a takođe izvedeni su radovi na sadnji sezonskog cveća u saksijama i žandonjerama. U Rudarskoj ulici u Kostolcu, u delu pored dečijeg vrtića ,,Majski cvet“ pristupilo se uređenju zelene površine na postavljanju tepih trave, a u planu je i sadnji pet mladih sadnica i postavljanje stubića. U Karađorđevoj i Jadranskoj ulici u Kostolcu započeli su radovi na seči starih i dotrajalih stabala topola. U selu Ostrovu započelo je izvođenje radova na sadnji sezonskog cveća u seoskom parku.

---------1----------

Takođe u narednom periodu nastaviće se sa izvodićenjem radovi na košenju zelenih površina koje niko ne održava, na celoj teritoriji naše Gradske opštine.
U toku je priprema dokumentacije za raspisivanje javne nabavke za uništavanje korovske biljke ambrozije na teritorije grada Požarevca i Gradske opštine Kostolac. Uništavanje ove biljke započeće 15. jula i trajaće do 15. septembra u periodu kada ova biljka treba da cveta. Upućujemo javni apel našim sućrađanima, radi uspešnijeg uništavanja ove korovske biljke – ambrozije, da na svojim posedma, ispred svog dvorišta ovu biljku sami uništavaju čupanjem ili košenjem.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s