Opština Kostolac podržava zahteve izdvojenih preduzeća

opstinari100

Predsednica Gradske opštine Kostolac, Dr Borka Šutović, lek.spec.opš.med., sazvala je vanredno zasedanje Veća Gradske opštine Kostolac, dana 01.07.2014. godine (utorak). Centralna i jedina tačka dnevnog reda bila je razmatranje i donošenje Zaključka po pristiglim zahtevima predstavnika sindikata izdvojenih preduzeća: PD ,,Autotransport“d.o.o. Kostolac, PD ,,PRIM“d.o.o. Kostolac i PD ,,GEORAD“d.o.o. Kostolac, a u vezi trenutne situacije i aktuelne problematike u pomenutim preduzećima.
Veće Gradske opštine Kostolac jednoglasno je donelo Zaključak o davanju podrške na zahteve predstavnika sindikat izdvojenih preduzeća PD ,,Autotransport“d.o.o. Kostolac, PD ,,PRIM“d.o.o. Kostolac i PD ,,GEORAD“d.o.o. Kostolac, kako bi se blagovremeno iznašplo adekvatno rešenje za postojeće probleme i prosledilo Skupštini Gradske opštine Kostolac na dalje razmatranje i rešavanje.
Gradska opština Kostolac budući da je prvenstveno servis građana, uložiće maksimalno napora i truda da pomogne svojim građanima, radnicima, preduzećima, u skladu sa pravnim i zakonsim mogućnostima.

One thought on “Opština Kostolac podržava zahteve izdvojenih preduzeća”

  1. Da su servis gradjana morali smo mi da ih podsecamo danima…toliko hitno da su posle 13 dana zakazali sednicu na kojoj su nam dali podrsku o kojoj saznajemo preko drustvenih mreza… A o njihovim konkretnim potezima da ni ne govorim. SVI ZNAMO DA JE VAKCINA POSLE SMRTI BESKORISNA!!!

    Sviđa mi se

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s