KONKURS ZA FINANSIRANjE PROGRAMA I PROJEKATA NEVLADINIH ORGANIZACIJA I UDRUŽENjA U 2014. GODINI

Pravo učešća na Konkursu imaju nevladine organizacije i udruženja, koje su registrovane najmanje godinu dana i čija se delatnost odvija na teritoriji Gradske opštine Kostolac, za sufinansiranje njihovih programa, u vidu bespovratne donacije.

II
Nevladine organizacije i udruženja mogu da konkurišu za pokrivanje dela sredstava, koji im nedostaje za realizaciju programa/projekta, uz obaveznu garanciju (izjavu) da nisu dobila sredstva od drugih donatora u ukupnom iznosu troškova programa (projekta) ili za deo nedostajućih sredstava za koji se konkuriše.

III
Obrazac prijave na Konkurs biće dostupan na zvaničnoj interent prezentaciji Gradske opštine Kostolac ( http://www.gradkostolac.rs), a može se podići i u prostorijama Gradske opštine Kostolac, ul. Bože Dimitrijevića 13 u Kostolcu.

Uz Prijavni obrazac Konkursa potrebno je dostaviti :
– Dokaz o registraciji;
– Kopija PIB-a;
– Kopije Zahteva za finansiranje kod drugih distanci, odnosno potvrde odobrenih finansijskih sredstava – ukoliko ih poseduje;
– Finansijski izveštaj za prethodnu finansijsku godinu.

IV
Ovlašćena osoba za realizaciju programa, dužna je da dostavi pisanu Izjavu da će dobijena sredstva upotrebiti za realizaciju usvojenog programa i da će najmanje 30% od ukupnih troškova projekta (programa) biti obezbeđeno iz drugih izvora, ne računajući budžet Gradske opštine Kostolac.

V
Rok za dostavljanje prijave je 15 (petnaest) dana od dana objavljivanja Konkursa.

VI
Prijavu dostaviti na adresu : Veće Gradske opštine Kostolac, ulica Bože Dimitrijevića 13, 12 208 Kostolac sa naznakom

,,PRIJAVA NA KONKURS ZA FINANSIRANjE PROGRAMA I PROJEKATA NEVLADINIH ORGANIZACIJA I UDRUŽENjA U 2014. GODINI – NE OTVORITI“

VII
Veće Gradske opštine Kostolac će doneti Odluku o raspodeli sredstava u roku od 20 (dvadeset) dana od dana isteka roka za dostavljanje prijava.

Po donošenju Odluke Veća Gradske opštine Kostolac o programima, projektima nevladinih organizacija i udruženja koji će se finansirati iz budžeta Gradske opštine Kostolac u 2014. godini, svi podnosioci Zahteva biće obavešteni o rezultatima Konkursa u pisanoj formi.

NAPOMENA: Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

grbKostolca000

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s