Nagrada „Biznis partner 2014“ za „TE – KO Kostolac“

Privredno društvo „Termoelektrane i kopovi Kostolac“ dobitnik je ovogodišnje regioalne nagrade „Biznis partner 2014“, koju dodeljuje „Mass media international“, kao jedina kompanija u oblasti proizvodnje električne i toplotne energije u regionu Jugoistočne Evrope.

nagradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nagradu je primio Dragan Jovanović, direktor Privrednog društva na svečanosti organizovanoj u utorak, 17. juna u hotelu „Metropol Palace“.

Obraćajući se brojnim uglednim privrednicima, predstavnicima Vlade, članovima diplomatskog kora, predstavnicima medija i drugih uvaženih ličnosti iz javnog i kulturnog života iz regiona, koji su prisustvovali svečanosti, Jovanović je rekao da PD „TE – KO Kostolac“ posluje u sastavu Elektroprivrede Srbije i da je misija kostolačke kompanije stabilno, kontinuirano i kvalitetno snabdevanje tržišta električnom i toplotnom energijom, uz stalno poboljšanje tehničke efikasnosti i ekonomskih parametara rada, uz stalnu brigu o bezbednosti i zdravlju radnika na radu.

Jovanović je izrazio zadovoljstvo što su ukupni rezultati prepoznati i na prostoru Jugoistočne Evrope, što daje novi podstrek za ostvarivanje još boljih ukupnih efekata rada, razvoja i poslovanja.

Inače, u obrazloženju, koje je potpisao prof. dr Ilija Ćosić, predsednik Komisije za dodelu nagrada navedeno je da su poslovnu izuzetnost kompanije PD „Termoelektrane i kopovi Kostolac“ najbolje su prepoznali i ocenili poslovni partneri i potrošači, a potvrdili rezultati nezavisnih istraživanja.

Konačna odluka doneta je na osnovu analize svih dobijenih rezultata, koji su potvrdili da je kompanija PD „Termoelektrane i kopovi Kostolac“ ostvarila dobre poslovne rezultate, kontinuiranim investicijama i inovacijama, poštujući visok stepen profesionalnosti i etičnosti.

Uvažavala je svoje poslovne partnere, klijente i potrošače, pokazala je ekološku svest i brigu o zaštiti životne sredine, vodeći računa i o širim društvenim interesima, što  predstavlja snažan oslonac razvoju lokalne zajednice i doprinosi boljem kvalitetu života.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s