VRATA KABINETA ZAMENIKA PREDSEDNIKA GRADSKE OPŠTINE KOSTOLAC, SAŠE PAVLOVIĆA, OTVORENA SVIM GRAĐANIMA

Vrata kabineta zamenika predsednika Gradske opštine Kostolac, Saše Pavlovića, dipl.ing.elek. otvorena su svim građanima sa teritorije Gradske opštine Kostolac svakog utorka, srede i četvrtka, u vremenu od 09:00 do 14:00 časova. Građani mogu zakazati prijem lično kod sekretarice ili na broj telefona 012/241 721.

Saša Pavlović, zamenik predsednika Gradske opštine Kostolac, želi da izađe u susret svojim sugrađanima, da lično porazgovara o njihovim problemima, zahtevima, potrebama i da u skladu sa svojim ovlašćenjima i ingerencijama Gradske opštine Kostolac, pomogne u njihomom rešavanju.

,,Samo kroz lični dijalog sa građanima, lokalna samouprava se može najbolje upoznati sa najčešćim problemima, zahtevima i potrebama svojih građana, kako bi se u narednom periodu u većoj meri zadovoljile njihove definisane potrebe. Smatram da raagovori sa građanima od velikog društvenog značaja i u velikoj meri mogu da doprinesu poboljšanju kvaliteta života na teritoriji Gradske opštine Kostolac“. – rekao je Saša Pavlović, zamenik predsednika Gradske opštine Kostolac.

image004

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s