KABINET PREDSEDNIKA SKUPŠTINE GRADSKE OPŠTINE KOSTOLAC, IVANA SAVIĆA, OTVOREN ZA PRIJEM GRAĐANA SVAKOG PETKA

Kabinet predsednika Skupštine Gradske opštine Kostolac, Ivana Savića, str.ing.el.teh., otvoren je za prijem građana svakog petka u vremenu od 10:00 do 14:00 časova, kada naši sugrađani mogu lično porazgovarati sa predsednikom Skupštine Gradske opštine Kostolac i izložiti svoje probleme, uputiti sugestije, potražiti savet i sl. Građani koji žele sastanak sa predsednikom Skupštine Gradske opštine Kostolac, Ivanom Savićem, mogu zakazati prijem lično kod sekretarice, ili na broj telefona 012/241 721.

Predsednik Skupštine Gradske opštine Kostolac, Ivan Savić, želi da izađe u susret svojim sugrađanima u okviru svojih mogućnosti i ovlašćenja:

,,Smatram da je prijem građana i razgovor sa njima jedan od najefikasnijih načina, da se građanima izađe u susret i eventualno pomogne u rešavanju problema, ukoliko postoji mogućnost i ukoliko je za to nadležna naša Gradska opština. Kao predsednik Skupštine Gradske opštine Kostolac, čiji je mandat započeo 29. januara ove godine, mogu reći da je opšti zaključak da građana koji su u nevolji ima mnogo više nego što se moglo i pretpostaviti.“ – rekao je predsednik Skupštine Gradske opštine Kostolac, Ivan Svić.

1391025115_ivan

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s