PRIJEM GRAĐANA KOD PREDSEDNIKA GRADSKE OPŠTINE KOSTOLAC, DR BORKE ŠUTOVIĆ, SVAKOG PETKA

Sve je više građana sa područja Gradske opštine Kostolac koji pokušavaju da svoje životne probleme reše tako što će zakucati na vrata predsedniku Gradske opštine Kostolac, Dr Borki Šutović, lek.spec.opš.med. U nekim slučajevima se može izaći u susret i pomoći, ukoliko je to u nadležnosti Gradske opštine Kostolac, ali u većini slučajeva naši građani za rešavanje svojih problema moraju se obratiti nadležnim ustanovama, kako bi ostvarili svoja Zakonska prava.

Dr Borka Šutović, predsednik Gradske opštine Kostolac, želi da izađe u susret svojim sugrađanima, da razgovara o njihovim problemima, da ih sasluša sa iskrenim razumevanjem i u skladu sa mogućnostima i ovlašćenjima reaguje brzo i efikasno, a sve u cilju poboljšanja uslova života građana. Za građane koji žele lično da popričaju sa predsednicom, određen je termin, svakog petka u vremenu od 08:00 do 11:00 časova, kada će kabinet predsednika Gradske opštine Kostolac biti otvoren za naše sugrađane.

Građani mogu zakazati prijem kod predsednika Gradske opštine Kostolac, Dr Borke Šutović, lično kod sekretarice ili na broj telefona 012/241 830.

1391024968_borka

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s