ПРЕДСЕДНИК ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ КОСТОЛАЦ

Др  Борка Шутовић

Лекар специјалиста опште медицине

 Др Борка Шутовић, лекар спец.опш.мед. – рођена је 20. октобра 1967. године у Плаву, у Републици Црној Гори. Удата је и са супругом Радојицом има двоје деце, синове Андрију и Матију. Са породицом живи у Костолцу.

Основну школу похађала је  у родном месту Плаву, где је такође завршила и   средње образовање – Гимназију, као одличан ученик, вуковац. Године 1986. у Приштини уписује Медицински факултет на општем смеру. Медицински факултет завршава и дипломира, а године 2006. у Београду, специјализирала је на смеру општа медицина и стиче звање – Лекар специјалиста опште медицине.

Радни однос заснива 1998. године у Здраственој установи  Дома здравља у Костолцу – огранак Дома здравља Пожаревац, као лекар специјалиста опште медицине, а 2011. године постаје Руководилац Здравствене установе Дома здравља у Костолцу – огранак Дома здравља Пожаревац, али и даље наставља да лечи и помаже својим суграђанима.

На локалним изборима децембра 2013. године,  за Скупштину Градске општине Костолац, била је носилац листе Српске напредне странке, која је и добила највећу подршку грђана. На Дан Градске општине Костолац, 29. јануара, 2014. године, на конститутивној седници Скупштине Градске општине Костолац, изабрана је за председника Градске општине Костолац.

Др Борка Шутовић,  призната је у својој струци, у  политици, а будући да је   лекар по професији, а као човек велики хуманиста, њена мисија је побољшање живота грађана на територији Градске општине Костолац и решавање њихових проблема.

image008

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s