ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ КОСТОЛАЦ

Саша  Павловић

Дипломирани инжењер електротехнике

            Саша Павловић, дипл.инг.ел.тех. – рођен је 01. новембра 1980. године у Пожаревцу. Ожењен је супругом Аном са којом има двоје деце, синове Андрију и Матију. Са породицом живи у Кленовнику.

Основну школу завршио је у Костолцу, а средње образовање стиче у Техничкој школи ,,Никола Тесла“ такође у Костолцу на смеру – електротехника, где добија звање електротехничар аутоматике. Године 1999. уписује Електротехнички факултет на Универзитету у Београду. Похађа студије на одсеку телекомуникације и информационе технологије – смер системско инжењерство. Студије завршава, дипломира и стиче звање дипломирани инжењер електротехнике.

Неизбежно је споменути да је био и дугогодишњи члан фолклорног ансамбла Културно-уметничког друштва ,,Костолац“, где је иза себе оставио мноштво концерата, како у земљи тако и у иностранству.

Октобра 2008. године заснива радни однос у Техничкој школи са домом ученика ,,Никола Тесла“ у Костолцу, као професор електро групе предмета. Предавао је предмете из области електронике, информатике и телекомуникација.

На децембарским изборима 2013. године за локалну самоуправу у Градској општин Костолац, налазио се на листи Српске напредне странке, која је освојила апсолутну већину гласова и поверење грађана. На конститутивној седници Скупштине Градске општине Костолац, одржаној 29. јануара 2014. године, на Дан Градске општине Костолац, изабран је за заменика председника Градске општине Костолац.

image004

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s