Kostolac krupnim koracima kreće napred

U prisustvu velikog broja gostiju, odbornici Skupštine Gradske opštine Kostolac danas su svečanom sednicom, kojoj je prethodila konstitutivna sednica lokalnog parlamenta obeležili četvrtu godišnjicu postojanja jedne od najmlađih gradskih opština u Srbiji.

1391024968_borka

Na početku skupa prisutnima se obratila dr Borka Šutović, predsednik GO Kostolac. Ona je istakla da će se kao lekar po profesiji i humanista i dalje truditi da radi na poboljšanju života sugrađana. Dr Šutović je najavila da će u svom mandatu, zajedno sa svojim saradnicima, početi da radi još bržim tempom, kao i to da će biti otvoreni za rešavanje problema svih građana GO Kostolac.

1391025115_ivan

Novi predsednik kostolačkog parlamenta, Ivan Savić, navodeći da je nekoliko sati pre svečane sednice Srpska napredna stranka preuzela odgovornost za stanovnike ovog kraja, rekao je da će lokalna vlast početi da radi na stvaranju još boljih uslova za život. Tim mladih, stručnih i odgovornih ljudi, koji imaju viziju, učiniće sve da ubrza razvoj ove sredine i da Kostolac krupnim koracima krene napred.

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s