Koalicija SNS-SPS zajednički vodi Kostolac

Novu lokalnu vlast u Gradskoj opštini Kostolac danas su formirale stranke okupljene oko liste Srpske napredne stranke i koalicija SPS-PUPS-JS. Nova koalicija, koja je preslikana sa republičkog i gradskog nivoa, ima 16 od 21 odbornika u lokalnom parlamentu.

Na konstitutivnoj sednici za predsednika Gradske opštine Kostolac, većinom glasova izabrana je dr Borka Šutović, nosilac liste Srpske napredne stranke na decembarskim izborima.

Novi zamenik predsednika GO Kostolac je Saša Pavlović, takođe član SNS.

Funkciju predsednika Skupštine GO Kostolac obavljaće Ivan Savić, inače predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Kostolac.

Po koalicionom dogovoru za zamenika predsednika Skupštine Gradske opštine Kostolac izabran je Vladimir Vila, prvi na listi SPS-PUPS-JS.

Na konstitutivnoj sednici kostolačkog parlamenta danas su izabrani i članovi Opštinskog veća, a to su predstavnici SNS – Zoran Milošević, Predrag Slavković, Goran Rajić i Mile Ćurčić, dok je peti član veća Dalibor Ilić iz Socijalističke partije Srbije.

Danas je u Konferencijskoj sali PD „TE – KO Kostolac“ organizovana i svečana sednica povodom 29. januara, Dana Gradske opštine Kostolac, na kojoj su govorili predstavnici gradske vlasti i privrede.

koalicija-sns-sps-zajednicki-vodi-kostolac

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s