Lična izjava nije u ime LDP-a

U listu Braničevo Danas broj 5954 od 17.januara 2014.godine, na srednjim stranama 4 i 5 objavljen je tekst pod nazivom „Novi parlament 29.januara“, u kome se citira izjava Dragana Radosavljevića iz LDP-a Požarevac: „Otvoreni smo za razgovore sa svima sa kojima možemo da postignemo dogovor o pitanjima bitnim za rešavanje problema u Kostolcu“

Želim da Vas obavestim da u Kostolcu postoji opštinski odbor LDP-a na čelu sa predsednikom dipl.ing. Ivanom Mlakarom i oni su jedini ovlašćeni da razgovaraju i odlučuju o njihovom budućem statusu. Dragan Radosavljević nema nikakve veze sa opštinskim odborom LDP-a Kostolac, niti je njihov član niti predsednik, njegove izjave su lažne, netačne, tendeciozne i usmerene na ostvarivanju ličnih interesa.

Istina je da je Dragan Radosavljević pre 13 meseci, postavljen za poverenika LDP-a Požarevac sa još četvoro člana. Po statutu LDP-a povereništvo može voditi poverenik 6 meseci. Taj rok je davno prošao, te je njegov status poverenika istekao, sledi skupština koja nažalost, još nije ni zakazana.

Ovom izjavom, Dragan radosavljević, naneo je nemerljivu političku štetu opštinskim odborima LDP-a u Kostolcu i Požarevcu, a sve u cilju približavanja SPS-u i ostvarivanju svojih ličnih interesa.

Naime, poznato je da se dotični gospodin, redovno „ljubi“ sa funkcionerima SPS-a na javnim skupovima, iste pesmom uveseljava, zabavlja i zasmejava, što ne priliči nekome ko je funkcioner LDP-a. Zaboravio je na odluku opštinskog odbora LDP-a Požarevac, da se sa svima može razgovarati osim sa SPS-om. Svojim ponašanjem i izjavama naneo je ogromnu štetu svim članovima LDP-a. Nije LDP „farma“ , niti bilo koji funkcioner „Ekrem Jevrić“, već ozbiljna politička organizacija, sa jasno definisanim političkim ciljevima usmerenim ka ostvarivanju interesa gradjana a ne pojedinaca iz svojih redova.

Poverenik LDP-a za Braničevski okrug
02 v

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s