Konstituisana skupština RIO Kostolac

Danas je konstituisana skupština Privrednog društva „Rekultivacija i ozelenjavanje“, potvrdio je za Novosyi Kostolac Miroslav Živojinović koga je Vlada Srbije postavila na funkciju predsednika tog organa.

Vlada Srbije je 4.decembra kao ovlašćene predstavnike u Skupštini RIO, pored Živojinovića odredila Mirjanu Milošević, Tijanu Muljajić i Milića Jovanovića.

Skupština RIO održana je u Sali gradske opštine Kostolac. Živojinović kaže da je skupština trebalo da se održi u prostorijama preduzeća o čemu su obavestili direktorku RIO i tražili da se omogući neometano održavanje sednice. Međutim, kako nije bilo odgovora, sednica je zakazana u prostorijama gradske opštine, objasnio je on.

Živojinović kaže da više nisu mogli da čekaju sa konstituisanjem skupštine jer je u pitanju državni interes i potreba da RIO neometano funkcioniše.

Osim konstituisanja, skupština je danas trebalo da usvoji izveštaj o radu, finansijski izveštaj za 2013.godinu, plan i program rada za 2014. godinu, kao i plan javnih nabavki.

Rukovodstvo preduzeća nije dostavilo tražene dokumente, kaže Živojinović zbog čega je zakazana nova sednica za 31.januar, kada je i poslednji rok da se usvoji plan javnih nabavki.

imagex

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s