Bez značajnijih problema ove grejne sezone

Vodeći inženjer u Službi za toplifikaciju, Vladimir Đorđević, naglašava da dosadašnja grejna sezona nije donela veće probleme u sistemu grejanja grada Kostolca i seoskih naselja Stari Kostolac i Drmno.
– Toplifikaciona mreža u Kostolcu, a najviše u okolnim seoskim naseljima, značajno se proširuje u poslednjih nekoliko godina, što konkretno za ovu službu znači veliko povećanje obima delokruga. Gradska opština Kostolac vrši širenje gradske mreže toplifikacije, dok je naša služba zadužena samo za njeno održavanje. Služba za toplifikaciju ima 12 stalno zaposlenih radnika i mi se trudimo da sve probleme rešavamo u najbržem mogućem roku. Uspeli smo da prošlogodišnju grejnu sezonu privedemo kraju bez većih poteškoća, a ovogodišnja sezona takođe, zasada, protiče dosta dobro. Vremenski uslovi su nepredvidivi i perodi sa višim temperaturama za ovo doba godina smenjuju se periodima nižih temperatura, zbog čega služba toplifikacije mora uvek biti spremna za sve vremenske uslove.
Prošlogodišnjim remontima obuhvaćen je značajan poduhvat na toplifikacionoj mreži u samom Kostolcu, naročito oko naselja Minel gde je zamenjen deo primarne mreže:
– Posebno smo zadovoljni što nije bilo povreda na radu, sve je proteklo u skladu sa procedurama koje nalaže oblast bezbednosti i zdravlja na radu, što nije nimalo lako, posebno imajući u vidu da je obim rada službe povećan. I tokom ove sezone, Služba za toplifikaciju ima izuzetno dobru saradnju sa lokalnom samoupravom Kostolca, što je neophodan uslov za efikasno rešavanje svih mogućih problema, rekao je Vladimir Đorđević.

03-grejanje-01-Vladimir

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s