Tinejdžer iz Kostolca silovao devojčicu

Protiv maloletnog K. E. (17) iz Kostolca, podneta je krivična prijava zbog obljube nad devojčicom B. E. (12) iz Smedereva, koja se zbog toga nalazi u drugom stanju

PROTIV maloletnog K. E. (17) iz Kostolca, podneta je krivična prijava zbog obljube nad devojčicom B. E. (12) iz Smedereva, koja se zbog toga nalazi u drugom stanju. Nakon podnošenja prijave, Više javno tužilaštvo u Požarevcu pokrenulo je istragu i naložilo policiji uzimanje izjave od devojčice.

– Devojčica je izjavila da je sa maloletnim K. E. u vezi od jula 2013. U avgustu iste godine samovoljno je pobegla iz roditeljske kuće i otišla kod njega u Kostolac, gde su zasnovali vanbračnu zajednicu – saznajemo iz istrage.

Devojčica je priložila i lekarsku dokumentaciju, iz koje se vidi da se nalazi u trećem mesecu trudnoće. Nakon što je obavljen razgovor sa K. E., koji je u policiju pozvan u svojstvu građanina, protiv njega je podneta krivična prijava za obljubu nad detetom. Prema našem zakonodavstvu, ukoliko dete, odnosno osoba do 14 godina starosti, čak i dobrovoljno, stupi u seksualni odnos sa starijom osobom, ona će snositi krivičnu odgovornost.

deca-nasilje3_620x0

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s