GO Kostolac: Sedam kapitalnih projekata u 2014.

Sredstva namenjena za ukupnu investicionu potrošnju u 2014. godini u Gradskoj opštini Kostolac iznose oko 14,4 miliona dinara i biće utrošena na finansiranje sedam kapitalnih projekata. Za završetak druge faze toplifikacije u Klenovniku, kako je planirano, izdvojiće se 3,8 miliona dinara, a za nastavak, odnosno završetak radova na trećoj fazi toplifikacije u Gradskoj opštini Kostolac izdvojiće se pet miliona dinara, kao i dodatna 121 hiljada dinara za nastavak realizacije radova koji su započeti u prethodnim godinama.

Projektna dokumentacija i potrebne dozvole za rad su obezbeđene. Za potrebe i izgradnje druge faze fekalne kanalizacije u naselju „Kanal“ planirano je 87.709 dinara, a za projektovanje i izgradnju druge faze fekalne kanalizacije u naseljima „Kolište“ i „Didino selo“ 3,9 miliona dinara.

U rekonstrukciju azbestne vodovodne mreže i priključaka u Kostolcu, u ulici Veljka Dugoševića biće uloženo milion dinara. Za  izvođenja radova na kišnoj kanalizaciji i priključenje na postojeću kanalizacionu mrežu, kao i priključenje vodovodne i hidrantanske mreže na postojeću, a odnosi se na potrebe Sportske organizacije „Partizan“ u Kostolcu, odobreno je 370 hiljada dinara.

glavna-list_te_ko-god_2013-04_proizvodnja_struje_01_189715414

One thought on “GO Kostolac: Sedam kapitalnih projekata u 2014.”

  1. Ja koliko vidim pare su obezbedjene za nuzno zlo i zato dal ima a ne za neke kako vi kazete kapitalne projekte projekte ako ja u necemu gresim voleo bi da mi neko malo bolje objasni te kapitalne projekte hvala.

    Sviđa mi se

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s