Странке које су учествовале на изборима у Оџацима и Костолцу дугују извештаје о кампањама

После сумирања резултата у Оџацима и Костолцу време је за сумирање рачуна. Агенција за борбу против корупције од странака захтева одговор о трошкивима кампање.

Потпаролка ДС-а Александра Јерков каже да то треба питати локалне одборе и истиче да код страначких централа то иде много брже.

„Вероватно људи у општинским одборима нису баш упућени у то како ти извештаји треба да изгледају, шта све у њема треба да буде. Свакако да ће одбори, пошто је то њихова обавеза то урадити“, каже Александра Јерков.

Комплетан рачун је за сада поднела само коалиција око ДСС-а, за изборе у Оџацима. Завршили су и извештај за Вождовац, и најављују да ће га предати пре рока. Електронске извештаје су доставили Социјалисти и Напредњаци, али Агенција чека писмене да би били комплетни.

„СНС у свим досадашњим изборима послује у складу са законом. Ми смо предали извештај у електронској форми и добили потврду да су наши избори комплетни, не само за Оџаке и Костолац, него и за Вождовац“, каже шеф посланика напредњака Зоран Бабић.

postizborna-kombinatorika-u-kostolcu

Ostavite komentar

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s